• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Betaalmogelijkheden
Verzending & levering
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederland Telefoon:
Internationale telefoon:

MijnaApotheek Blog

Welke candida symptomen moet jij kennen?

De kans is zeer groot dat je het probleem dat bekend staat als een schimmelinfectie zeker wel kent. Sterker nog, bij de Nederlandse vrouwen heeft ongeveer 75 procent wel eens een vaginale schimmelinfectie gehad. Wat de meeste mensen misschien niet weten is dat candidiasis de officiële medische term is voor een schimmelinfectie en wat de candida symptomen zijn. Want vrouwen zijn niet de enige die last kunnen krijgen van een candida infectie. We kijken dan ook naar de candida symptomen man.

Wat zijn de symptomen koorts waar je rekening mee moet houden?

De meeste mensen hebben wel eens koorts gehad, en snappen dat het geen prettig gevoel is. Koorts (ook pyrexie genoemd) is niet een eenduidige ziekte, maar een lichaamstemperatuur die hoger is dan normaal. Zoals eerder gezegd is bijvoorbeeld 39 graden koorts geen ziekte, maar een symptoom dat wordt veroorzaakt door een breed scala aan ziekten. Mensen van iedere leeftijd kan koorts krijgen maar we hebben het hier specifiek over hoge koorts volwassenen.


Wat zijn de redenen achter erectiestoornissen?

De meeste mannen zijn er bang voor om over te praten, een erectiestoornis. We hebben het over erectiestoornissen wanneer een man niet in staat is om een erectie te krijgen en of te behouden . Dit maakt seksuele activiteit met penetratie onmogelijk. Wanneer we het hierover hebben moeten we er rekening mee houden dat het geen alleenstaand probleem is of een ziekte, maar een symptoom van een ander probleem. Dit probleem kan fysiek of psychologisch zijn of een combinatie van beide. 

Wat zijn de ontstoken schildklier symptomen?

Het is moeilijk te bepalen of je schildklierafwijkingen hebt. Dit omdat je schildklier symptomen niet altijd gelijk kunt plaatsen. Misschien voel jij je gewoon moe of heb je last van een beetje ‘duf gevoel’. Thyroiditis is een medische term om een ontsteking van de schildklier aan te duiden, die zich kan manifesteren als hyperthyreoïdie of hypothyreoïdie.

Wat te doen bij voedselvergiftiging?

Het maakt niet uit wat je verkeerd gegeten hebt, een voedselvergiftiging blijft altijd vervelend. Of het nu komt omdat je eten niet helemaal goed gekookt hebt, dat er bepaalde elementen niet meer helemaal vers waren of dat de voorbereiden niet hygiënisch was, je wil je uiteindelijk het liefst zo snel mogelijk weer beter voelen. Daarom vertellen we je wat te doen bij voedselvergiftiging en gaan we nog wat meer informatie geven over wat je in dergelijke gevallen moet doen.

Wat kun je doen om een stijve penis te garanderen?

Er is niets zo vervelend als een slappe penis wanneer je zin hebt in seks. Wat kun jij er aan doen om een stijve penis (of zoals sommige mensen zouden zeggen een stijve lul of stijve pik) te garanderen als je misschien als eens problemen hebt gehad met een erectie krijgen? We zetten een aantal verschillende stappen voor je op een rijtje.

Wat is libido in mannen en vrouwen?

Misschien wat te hoog? Te laag? Of misschien precies goed. Wat is libido en moet jij je druk maken op het moment dat het niet goed is? Libido is een ander woord voor onze zin in seks. Het probleem met libido is dat het niet een bepaalde grens moet zijn. Onze interesse in seks kan verschillen van persoon tot persoon en tussen partners. Hoewel er natuurlijk genoeg stereotypes zijn (bijvoorbeeld dat tieners enkel en alleen aan seks denken en oude mensen niet meer) is ons libido uiteindelijk persoon.

Wat is de gemiddelde lengte penis?

De meeste mannen maken zich wel eens druk over de lengte van hun penis, of deze misschien wel groot genoeg is. Als jij wel eens stil staat bij jouw penis grootte dan ben je zeker niet de enige. Daarom gaan wij eens kijken wat de gemiddelde penis ongeveer is en dan heb je gelijk een idee hoe je het doet in vergelijking met de rest.

Problemen met te snel klaarkomen

Er zijn binnen Nederland veel mannen met problemen met betrekking tot te snel klaarkomen. Maar wat betekent dat precies en waarom is snel klaar komen voor mensen een probleem? We gaan er wat dieper op in en bespreken een aantal van de belangrijkste facetten. Wanneer je weet wat het is dan is het ook gemakkelijker om het te behandelen.

Minder zin in seks? libido verhogen

Seks is een belangrijk onderdeel van het mens-zijn, en iedereen verdient een bevredigend seksleven. Maar wat gebeurt er als je de interesse in seks verliest? Naast het verlies van een deel van je leven waar je ooit van hebt genoten is het mogelijk dat jouw relatie er onder gaat lijden. Daarom kijken veel mensen naar de opties met betrekking tot libido verhogen .

Meer over de symptomen hoog cholesterol

We lezen genoeg over de symptomen hoog cholesterol, maar weten we wel exact waar we het over hebben? We gaan eens kijken naar cholesterol en alles wat je er over moet weten. Om te beginnen gaan we eens kijken naar wat cholesterol daadwerkelijk is.

Kun je zwanger worden net na menstruatie?

Of je nu zwanger probeert te raken of op zoek bent naar manieren om zwangerschap te vermijden terwijl je seks hebt, een veelgestelde vraag is of je wel of niet seks kunt hebben en zwanger kunt worden tijdens de menstruatie. Veel mensen vragen of zwanger worden tijdens menstruatie of kan je zwanger worden als je ongesteld bent mogelijk is. Je bent dan ook zeker niet de eerste of de enigste die zich dit afvraagt. 

Kun je een orgasme uitstellen?

Een orgasme uitstellen, het klinkt misschien gemakkelijk in de basis, maar voor veel mannen is het daadwerkelijk toch een probleem. We gaan daarom eens kijken of het überhaupt mogelijk is en wat mensen kunnen doen met betrekking tot klaarkomen uitstellen.

Hoe werkt een vacuumpomp penis exact?

Een penispomp is een van de vele behandelingen tegen erectiestoornissen zonder daarvoor medicatie te hoeven gebruiken . Het gebruik penispomp is relatief simpel, maar het is belangrijk dat je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt . Dit komt omdat er een klein risico bestaat op schade of bijwerkingen als gevolg van onjuist gebruik.

Hoe kun je erectieproblemen oplossen?

Het krijgen (en behouden) van een erectie is helemaal niet zo gemakkelijk als het in het begin lijkt . Je moet opgewonden raken en vervolgens dat signaal uit je hersenen, via je zenuwen en hormonen, doorgeven aan je bloedvaten en spieren voordat er zelfs een erectie kan optreden. Als er één ding misgaat in die complete, ingewikkelde uitwisseling tussen je cardiovasculaire systeem en zenuwstelsel, en je hormoonspiegels, bloedvaten en zelfs je gemoedstoestand is het resultaat meestal een erectiestoornis.

Hoe kun je bestaande erectieproblemen oplossen?

We praten er als man niet graag over – maar we zien het op Internet wel weer. erectieproblemen oplossen blijft toch iets waar mannen mee bezig zijn. Het is vrij normaal om af en toe geen zin te hebben in seks of gewoon geen erectie te kunnen krijgen wanneer je wel zin hebt. Maar erectiestoornissen oplossen gaat een stap verder dan incidentele problemen met de erectie. 

Glutenallergie Symptomen? Wat Je Moet Weten

Glutenvrij is een populair concept aan worden. Maar de daadwerkelijke glutenallergie symptomen zijn bij heel veel mensen niet zichtbaar. Omdat glutenvrij een hot topic is horen we veel mensen meepraten over het feit of het wel of niet gezond it. Daarom willen in dit artikel even stilstaan over wat je moet weten bij glutenvrij geven we duidelijk antwoord op de vraag: wat is een glutenallergie ?

Geen erectie kunnen krijgen – wat kun je dan doen?

Bij mannen is af en toe geen erectie kunnen krijgen een normaal probleem. Wat we echter moeten onthouden is dat geen erectie krijgen niet gelijk gekoppeld aan je zin in seks en het hoeft ook niet dat de man er specifiek iets aan kan doen. Het is echter een anders verhaal op het moment dat een man helemaal geen erectie meer kan krijgen. Wat zijn bepaalde factoren waar we rekening mee moeten houden en wat kan iemand er aan doen?

De beste natuurlijke erectie verhogende middelen

Erectiestoornissen, vaak ook wel impotentie genoemd, zijn aandoeningen waarbij het voor de man niet mogelijk is om een erectie te hebben of houden tijdens de seks. Symptomen kunnen ook gewoon een verminderde drang naar seks zijn. Er bestaan hiervoor een aantal standaard behandelingen bij dit probleem.

Alles wat je moet weten over chlamydia

Een persoon die chlamydia heeft merkt daar vaak niets van, ze hebben met meest van de tijd geen symptomen. Hierdoor weten de meeste mensen die deze SOA hebben geeneens dat ze hem daadwerkelijk hebben. Er zijn dus geen overduidelijke chlamydia symptomen man of symptomen chlamydia vrouw. Wanneer we kijken naar de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoeningen in Nederland dan staat chlamydia zeker in de top vijf