• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Flagyl (Metronidazol)

4.9
Flagyl Generiek

Flagyl, ook wel metronidazol (metronidazole) genoemd is een antibioticum. Het doodt parasieten en andere ziektemakers en is doorgaans snel effectief. Flagyl wordt als antibiotica in het bijzonder voorgeschreven bij infecties met amoeben. Daarbij kun je denken aan aandoeningen zoals amoeben-dysenterie en dientamoeba-infecties. Flagyl Generiek 200mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
30 pillen € 1.29
38.66
+ 2 pillen
60 pillen € 0.74
44.67
€ 32.65 + 4 pillen
90 pillen € 0.63
56.69
€ 59.29 + 6 pillen
120 pillen € 0.56
67.58
€ 87.06 + 8 pillen
180 pillen € 0.52
94.49
€ 137.47 + 10 pillen

Flagyl Generiek 400mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
30 pillen € 1.46
43.81
+ 2 pillen
60 pillen € 0.85
50.97
€ 36.65 + 4 pillen
90 pillen € 0.74
67.00
€ 64.43 + 6 pillen
120 pillen € 0.70
83.61
€ 91.63 + 8 pillen
180 pillen € 0.61
109.95
€ 152.91 + 10 pillen

Daarnaast werkt het bij infecties van de geslachtsdelen bij mannen en vrouwwen zoals bacteriële vaginose, eikelontstekingen en infecties van de huid. Tenslotte wordt het voorgeschreven bij ernstige rosacea (een huidaandoening) en bij maagdarm infecties en diarree.

De Wereldgezondheidsorganisatie benoemt dit medicijn expliciet en het ondersteunt niet bij virussen. Het wordt geproduceerd door Pfizer nadat het product oorspronkelijk bedacht werd door Rhone-Poulec in Zuid-Europa. Het is een nitroimidazoles met gemiddelde sterkte. Flagyl wordt nu over de hele wereld verkocht.

Wij gaan de vragen; wat is Flagyl, hoe snel werkt, heten waar kan ik het kopen beantwoorden? We geven belangrijke medicaties specificaties en adviezen voor gebruik.

Metronidazol zonder recept in Nederland kopen - effectief bacteriële infecties behandelen

Flagyl is een antiobioticum dat bijvoorbeeld ethanol en saccharose bevat. Uiteraard kun je dit middel aanschaffen bij de apotheek. Anoniem online wordt deze antibiotica te koop aangeboden. Doe dit bij een betrouwbare webshop die over de nodige kwalificaties beschikt en netjes kan leveren. Lees ervaringen van gebruikers op het internet en je zult opmerken dat wij over een uitstekende reputatie beschikken. Kies een aanbieder waar je veilig betalingen uitvoert met een vakkundige klantenondersteuning die jou voorziet van een advies. Zo kun jij Metronidazol kopen zonder recept verantwoordelijk uitvoeren. Maar de dokter zou u dit medicijn moeten voorschrijven.

Bacterie infecties ontstaan door direct contact met de bacterie omdat je hierdoor problemen met jouw gezondheid kunt krijgen. Dit kan gebeuren door het aanraken van een deuren of op bij het bezoeken van een onhygiënisch wc-ruimte. Mensen en dieren dragen bacteriën en kunnen deze verspreiden door cellen van de huid, huidvliescellen en haren. Het is daarom lastig om een bacterie te bestrijden maar een goede persoonlijke hygiëne helpt. Het risico op verspreiding bij ziekenhuizen en dokterspraktijken is een stuk hoger omdat daar tenslotte meer zieken komen. Bacteriën kunnen zich in een goed klimaat snel verspreiden en worden dus rap door mensen verspreid. Zo is het uiteindelijk niet uit te sluiten en geen enkele reden tot schaamte als je regelmatig een infectie oploopt.

Flagyl is beschikbaar in de volgende doses

Jouw arts bepaalt de geschikte dosis. Als de pillen voor jou lastig te slikken zijn kun je medicijnen vragen die vloeibaar (suspensie) zijn. Flagyl wordt afgegeven in deze doses: 200 mg, 250 mg, 400 mg en 500 mg. Als je een dosis gemist hebt, kun je deze inhalen (als er een beetje tijd is verstreken).

Het kan voldoende zijn om slechts een enkele pil in te nemen en in andere gevallen is een dosering voor maximaal anderhalve week noodzakelijk. Langer gebruik komt met risico’s omdat wijzigingen in het DNA ontstaan die lange termijn schade opleveren. Flagyl wordt voorgeschreven als pillen maar ook als drank of middels een infuus. Het is , in ieder geval vooralsnog, niet beschikbaar in de vorm van een gel of cream. Tabletten en drank neem je tijdens of net na de maaltijd in. Als je de kuur niet afgemaakt bestaat het risico dat je immuun wordt waarbij er gewenning ontstaan in het lichaam en het medicijn een volgende keer minder goed werkt. Dit komt ook door het feit dat bacteriën zichzelf altijd blijven ontwikkelen.

Tips om Flagyl 500 mg te bestellen

Flagyl 500 mg bestellen kan eenvoudig . Bij de bestrijding van verschillende ontstekingen biedt het snelle verbetering van klachten. Het is verstandig om dit middel te gebruiken in overleg met een dokter, vooral als je overige problemen hebt. Je kunt Flagyl direct bestellen bij een online pharmacie en zo de pillen betrouwbaar binnen paar dagen op de deurmat hebben tegen een goede prijs en met de beste kwaliteit.

Risico's bij gebruik van Flagyl

Veelvoorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid, duizeligheid, een vervelende metaalsmaak en een het ontbreken van eetlust. Als de klachten niet snel verdwijnen kun je een arts raadplegen. Deze bijwerkingen zijn relatief licht ten opzichte van de effectieve werking ervan maar moeten wel in de gaten gehouden worden.

Drink geen alcohol tot 48 uur na de laatste dosis. Er kan een wisselwerking met andere medicatie optreden. Zo kun je het niet tegelijkertijd gebruiken met Disulfiram, een middel tegen alcoholverslaving. Je kunt last krijgen van psychotische reacties. Dit is een ernstige geestesstoornis waarbij je de macht over jouw gedachten en handelswijzen kwijtraakt. Dat geldt ook voor Citemidine, een middel tegen maagproblemen, dat de bijwerkingen versterkt. Voor een complete lijst aan overige medicijnen, zoals zofran en tramadol verwijzen we naar online informatiebronnen. Neem dan contact op met jouw arts of apotheker.

Tenslotte is het belangrijk de bijsluiter en de specificaties goed door te nemen. Tijdens menstruatie kunnen vrouwen Flagyl veilig gebruiken. Of dit medicijn innemen gevaarlijk is tijdens borstvoeding is moet overlegd worden met een medische deskundige. Als je zwanger bent informeer je de arts, hoewel Flagyl in principe onschadelijk is. Wees voorzichtig bij een overgevoeligheid voor bestanddelen of een aandoening binnen de neurologie. Hierbij kunnen contra-indicaties ontstaan.

Flagyl wordt voorgeschreven voor dieren

Jouw hond, kat of konijn kan deze medicatie voorgeschreven krijgen. De dierenarts kan informatie geven over gebruik voor dieren. Het is niet officieel toegestaan door de autoriteiten maar wordt algemeen gebruikt.