• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Betaalmethodes
Levering
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Bij apotheek24h.com hebben we verschillende mensen geholpen met gezondheidsproblemen, maar we snappen ook dat u misschien vragen hebt over online bestellen. Vandaar we een aantal van de meest voorkomende vragen hebben opgeschreven voor mensen die online willen bestellen. 

Waarom moet ik een telefoonnummer achterlaten? 

Bij apotheek24h.com snappen we dat u bij ons bestelt omdat u discreet een bestelling wil kunnen doen. Maar als er zich problemen opdoen met uw bestelling moet het voor ons mogelijk zijn om met u in contact te komen. In het geval dat we contact met u opnemen dan gebeurt dit uiteraard op een discrete manier. Het gaat dan over uw ‘online bestelling’ en er worden geen verdere details besproken. 

Is er een maximale hoeveelheid die ik kan bestellen

Zoals u begrijpt is het voor ons niet mogelijk om oneindig veel van hetzelfde product te versturen. Feitelijk is een hoeveelheid die gelijk is aan het gebruik van 3 maanden het maximale wat u ineens kunt bestellen. Voor producten met betrekking tot geestelijke gezondheid is dit slechts 1 maand. Het is voor de dokter echter wel mogelijk om van deze standaard voorschriften af te wijken als dit nodig is. 

Tot wanneer kan ik mijn bestelling annuleren?

Het annuleren van uw bestelling is mogelijk zo lang de bestelling niet is doorgestuurd naar een van de apotheken waarmee wij werken. Indien u uw bestelling moet annuleren kost u dat niets. Als de bestelling echter is aangekomen bij een van de apotheken dan betaalt u hiervoor eenmalig de administratieve kosten van € 12.50. Indien uw bestelling inmiddels verzonden is dan is het niet meer mogelijk deze te annuleren. Heeft u vragen over het annuleren van uw bestelling? Neem dan contact op met onze klantendienst. 

Welke soort medicatie kunnen apotheken bij apotheek24h.com leveren?

Onze partner apotheken kunnen verschillende medicijnen leveren. Denk bijvoorbeeld aan standaard medicatie (niet op voorschrift) en medicijnen waar wel een doktersvoorschrift nodig is. Alle medicijnen die u op onze website ziet kunnen besteld of aangevraagd worden. 

Daarnaast is het via apotheek24h.com mogelijk om een consult aan te gaan met een Europese arts. Op die manier is het ook mogelijk om medicijnen met doktersvoorschrift te krijgen. Heeft u een idee over een medicatie die eventueel kan worden toegevoegd aan apotheek24h.com? Dan vragen we u om contact op te nemen met onze klantendienst. We gaan ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Hoe weet ik zeker dat de medicatie echt is? 

Bij apotheek24h.com werken we alleen samen met gecontroleerde artsen en apotheken die alleen merkgeneesmiddelen van officiële fabrikanten leveren. Met andere woorden, bij ons weet u zeker dat de geleverde geneesmiddelen van de originele fabrikant komen. Het is echter wel mogelijk dat apotheken die in bulk inkopen u geneesmiddelen sturen waar een andere verpakking omheen zit. Wij zorgen ervoor dat uw producten altijd worden nagekeken om een zo hoog mogelijk kwaliteit te leveren. 

In het geval dat u twijfel heeft over de geneesmiddelen die u heeft besteld of die u heeft ontvangen, dan vragen we u om contact op te nemen met de  fabrikant. De fabrikant kan na aanleiding van de streepjescode zien of het geneesmiddel echt of nep is. Houd er rekening mee dat sommige producten een buitenlandse verpakking hebben. Dit is niet ongebruikelijk en ook zeker geen reden om ongerust te zijn over de echtheid van uw bestelling. Wij zorgen ervoor dat alle medicijnen die via apotheek24h.com worden besteld, authentiek zijn.

Kan mijn verzekering voor mijn producten betalen?

De online bestellingen bij apotheek24h.com zijn vaak niet gedekt door uw verzekeraar aangezien het feit dat we u geen factuur sturen. De reden hierachter is omdat we slechts een online dienst en platform leveren voor de verkoop van geneesmiddelen en andere producten via officiële apotheken. Wilt u er zeker van zijn dat bepaalde producten wel door uw verzekeraar worden betaald? Dan raden we het u aan om eerst contact met hen op te nemen om eventuele teleurstelling te kunnen voorkomen.