• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Super P Force

4.5
Super p force

Super P Force is een medicatievorm met dubbele werking. Niet alleen zorgt het bij erectieproblemen dat je een fysieke erectie krijgt, het ondersteunt ook bij het langer uitstellen van een orgasme. Verder neem je het eenvoudig in voor seks en hoef je niet regelmatige dosis te nemen. Wij vertellen hier alles over Super P Force, hoe het jou helpt en waar het te koop is.Super p force 100mg+60mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
4 pillen € 7.52
30.07
12 pillen € 3.91
46.86
€ 43.35
24 pillen € 2.58
61.85
€ 118.57
48 pillen € 2.48
118.83
€ 242.01
96 pillen € 1.98
190.32
€ 531.36 + 4 pillen
120 pillen € 1.76
211.41
€ 690.69 + 8 pillen

Super P Force online betrouwbaar kopen

Uiteraard kun je informatie verkrijgen via een forum of zoekbronnen zoals Google. Raadpleeg vooraf altijd een arts. Koop dit product bij een gecertificeerde webshop die producten verkoopt van de beste kwaliteit. In onze apotheek koop je veilig en verantwoordelijk Super P-Force. Verifieer ervaringen van gebruikers. Zo zorg jij op een goede manier dat je een erectie krijgt en plezier beleeft.

Hoe ontstaan erectiestoornissen?

Erectiestoornissen komen allereerst met de leeftijd. Mannen boven de vijftig herkennen dat langzaam problemen ontstaan. Ook jongeren krijgen last en daarvoor zijn een aantal mogelijke oorzaken. Denk allereerst aan het feit dat er geestelijke problemen spelen. Zo ontwikkelt een erectiestoornis zich door depressieve gedachtes en onzekerheid in het algemeen. Deze laatste klacht uit zich tussen de lakens. Soms kan een gesprek hierbij opluchten. Het is verstandig om deskundige hulp in te schakelen.

Fysieke oorzaken zoals prostaatproblemen of een slechte lichamelijke conditie creëren erectiestoornissen. Roken en alcohol zijn sowieso slecht voor jouw bloeddoorstroming. Tenslotte kunnen potentieproblemen ontstaan door medicijngebruik. Een arts kan de oorzaak vaststellen en eventueel potentiepillen voorschrijven. Maar gelukkig kun je ook bij online apotheken anoniem medicijnen kopen.

Samen met erectiestoornis is premature ejeculatie (PE) of het onvermogen om de ejaculatie uit te stellen een van de meest voorkomende vormen van seksuele dysfunctie bij mannen. De prevalentie ervan varieert van 19% tot ongeveer 30% bij de mannelijke bevolking.

Dit is Super P Force

Wat is het? Super P Force bevat als actieve bestanddelen sildenafil en dapoxetine. Dapoxetine is een chemisch middel dat zorgt dat signalen van het lichaam slechter doorkomen waardoor jij het klaarkomen uitstelt. Het is bij uitstek geschikt vanaf 18 jaar tot ongeveer 70 jaar. Bij oudere mannen kan het te extreem werken. Het is niet geschikt voor vrouwen en heeft geen effect. Sildenafil zorgt voor ontspanning van de corpora cavernosa en stimuleert de erectie. Kortsamengevat zorgt Super P Force dat spieren in de jouw geslachtslid ontspannen en je een langere erectie hebt. De bloed toestroom naar jouw geslachtsdeel wordt verhoogd. Je moet zelf seksuele opwinding vinden.

De prijs is nog een voordeel. Met het dubbele effect hoeven mannen met ED die hun seksuele handeling willen verlengen, geen aparte producten te kopen. Dit helpt om geld te besparen, omdat dapoxetine-bevattende producten als duur worden beschouwd.

Super P-Force wordt aangeboden in een gecombineerde dosis (100mg sildenafil plus 60mg dapoxetine). Je slikt het met water, kort voor verwachte seks (30-60 min) en het is niet aan te raden om dagelijks te gebruiken. De werking is ongeveer vier tot zes uur. Bij een hoge gevoeligheid kan dit langer aanhouden. Dit is vooral een kwestie van het middel ervaren en leren hoe je op de pillen reageert.

Super P-Force bestellen kan eenvoudig en snel

Koop Super P-Force bij een gespecialiseerd webwinkel die het levert in de originele verpakking. Zo vermijd je dat je een nepproduct ontvangt. Controleer recensies van een bedrijf bij het Super P Force bestellen en laat de potentiepillen bij jou op de deurmat bezorgen.

Super P Force kan sterke ondersteuning op de korte termijn bieden bij erectiestoornissen. Bij correct gebruik kun je het product veilig gebruiken het is goedgekeurd binnen de Europese Unie waardoor het aan strenge regelgeving moet voldoen. Het is belangrijk om problemen grondig aan te pakken maar dankzij Super P Force kun jij genieten van een heerlijk seksleven. Bestel direct jouw pillen online! Wij beschikken over een authentieke webwinkel en geven jouw graag een persoonlijk advies. Daarnaast leveren wij gegarandeerd producten die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Dit maak ons tot de meest betrouwbare winkel op de markt!

Wat zijn mogelijke bijwerkingen en voorzorgsmaatregelen?

Gebruik van Super P Force kent bepaalde bijwerkingen zoals hoofdpijn, duizeligheid, koorts en slaperigheid. Bij klachten zoals hartkloppingen tijdens de seks moet je direct staken en een medicus raadplegen. Gebruik het niet als je allergisch bent voor bestanddelen en lactose. Je kunt dit medicijn ook niet gebruiken als je bepaalde andere middelen (amylnitraat, glyceryltrinitraat, isosorbide-mononitraat enz.) gebruikt. Een dergelijke combinatie kan een snelle daling van de bloeddruk veroorzaken.

Er kunnen contra-indicaties optreden, bijvoorbeeld ernstige cardiovasculaire ziekten, ongecontroleerde hypertensie en retinitis pigmentosa. Nog een reden dus, om een medische professional te benaderen! Vermijd alcohol als je Super P Force slikt want dit kan bijwerkingen verergeren en jouw gezondheid beschadigen. Tenslotte is het raadzaam de bijgeleverde gebruiksaanwijzing te lezen.