• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Cobra 120 mg

4.6
Cobra

Cobra is een medicijn tegen erectiestoornissen. Het wordt in Nederland veel gebruikt en is vrij verkrijgbaar op het Internet. Het actieve bestanddeel is sildenafil. Wij gaan hier in op eigenschappen van dit geneesmiddel, wat de werking is en gaan kort in op hoe impotentie kan ontstaan en wat je er tegen doet. Het is altijd belangrijkte overleggen met een dokter voordat je medicijnen tegen erectieproblemen gaat gebruiken. Cobra is een veilig middel, goedgekeurd voor de markt en vergelijkbaar met blauwe Viagra.Cobra 120mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
10 pillen € 2.26
22.61
20 pillen € 1.78
35.54
€ 9.68
30 pillen € 1.63
48.99
€ 18.84 + 2 pillen
40 pillen € 1.52
60.77
€ 29.67 + 2 pillen
50 pillen € 1.43
71.55
€ 41.50 + 4 pillen
60 pillen € 1.35
81.09
€ 54.57 + 4 pillen
70 pillen € 1.31
91.90
€ 66.37 + 6 pillen
80 pillen € 1.28
102.08
€ 78.80 + 6 pillen
90 pillen € 1.22
109.35
€ 94.14 + 8 pillen
120 pillen € 1.11
133.35
€ 137.97 + 8 pillen
180 pillen € 0.96
172.53
€ 234.45 + 10 pillen

Hoe ontstaat impotentie en wat doe ik er tegen?

Allereerst komen erectiestoornissen met de leeftijd. Vooral mannen boven 40 krijgen vaak last. Erectieproblemen ontstaan door fysieke oorzaken zoals prostaatproblemen, na kanker en bij bepaald geneesmiddelengebruik. Geestelijke oorzaken bestaan uit depressieve gevoelens, onzekerheid en een algehele verdrietige stemming. Bij vermoedelijke psychische problemen is het verstandig hierover te praten en eventueel deskundige hulp in te schakelen. Bij een erectiestoornis is contact met een medisch dienstverlener belangrijk. Deze probeert de oorzaak te achterhalen. Als er geen eenduidige oorzaak is bieden potentiepillen uitkomst. Erectiepillen zijn geen afrodisiaca. Je moet zelf opgewonden raken. Lees hier hoe je Cobra eenvoudig koopt.

Cobra 120mg kopen met een betrouwbare levering

Cobra ligt bij de apotheek maar online bestellen kan in Nederland anoniem. Cobra 120 mg kopen kan bij tientallen webwinkels die helaas niet even betrouwbaar zijn en er worden nepproducten verkocht. Lees online beoordelingen en laat je eventueel informeren door bekenden - al blijft dit natuurlijk een lastig onderwerp om over te praten. Onze webshop heeft overwegend positieve recensies. Wij leveren aan alle steden en andere nederzettingen in Nederland, of het nu Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Almere of Maastricht is.

Door de concurrentie op de markt wordt dit product tegen goede prijzen aangeboden en hoef je per dosis niet meer dan een paar euro te betalen. En dan kun je natuurlijk wel plezier hebben!

Hoe werkt Cobra precies?

Een erectieprobleem ontstaat doordat er te weinig bloed door het geslachtslid stroomt. Cobra verwijdt de bloedvaten en zorgt ervoor dat er meer bloed naar jouw penis stroomt. Zo kan een fysieke erectie worden gecreëerd. Sildenafil voorkomt de werking van een enzym dat cGMP-specifiek fosfodiesterase type 5 (PDE-5). Het valt daarmee onder de categorie PDE-5-remmers. cGMP zorgt ervoor dat spieren worden aangezet tot ontspanning en wordt geproduceerd door PDE-5. Door deze stof te blokkeren wordt ontspanning en het verbreden van bloedvaten gestimuleerd. PDE-5 komt in hoge concentraties voor in de penis en longen.

De doeltreffendheid van dergelijke remedies tegen erectiestoornissen is een goed bevestigd feit. Nog belangrijker is dat sildenafil een positief effect heeft, ongeacht de leeftijd van mannen. Volgens de resultaten van onderzoeken wordt de efficiëntie van pillen bij patiënten jongen en ouder dan 65 jaar geëvalueerd op respectievelijk 77,6 en 69,2%

Belangrijke informatie bij de gebruik

Deze pillen zijn als dosering van honderdtwintig milligram beschikbaar. Erectiepillen worden oraal ingenomen. Dan de vraag, hoe lang werkt het? Over het algemeen wordt een gebruiksduur van vier tot acht uur ervaren. Cobra pillen werken snel waardoor je ze pas een half uur voor de seks hoeft in te nemen. Je kunt maximaal 1 pil per dag innemen en een overdosis kan schade opleveren voor de gezondheid. Dit middel is niet geschikt voor vrouwen.

Let hier op bij Cobra 120mg bestellen

Het is belangrijk dat je pillen ontvangt die in de originele verpakking zitten. Daarnaast moet je daarop de datum van productie en de houdbaarheidsdatum terug moeten vinden. Doe Cobra 120mg bestellen bij een betrouwbare webshop en controleer online ervaringen om zo een opinie te vormen voor en te zorgen dat je het juiste product krijgt voor een goede prijs. Je kunt een goedkoop product kopen maar kwaliteit moet belangrijk zijn en een aanbieding is daarom een goed alternatief. Er kan informatie zijn op een forum maar advies van de arts is belangrijk en onprofessioneel gebruik is gevaarlijk. Zoals gezegd kun je dit product op internet bestellen wordt vereist.

In onze online apotheek vind je een ruim assortiment aan erectiepillen waaronder Cobra. Je krijgt bij ons betrouwbaarheid, een snelle levering en een goede online reputatie. Ga direct eens kijken in de winkel.

Bijwerkingen van de medicatie

Mogelijke bijwerkingen bestaat uit brandend maagzuur, blozen, diarree, een verstopt neus en lichte maagpijn. Gelukkig zijn deze nevensymptomen bij gebruik van Cobra relatief weinig voorkomend. Zorg dat je geen grote maaltijd eet vlak voor gebruik.

Merk op dat de frequentie van bijwerkingen afneemt naarmate het medicijn wordt ingenomen. In de studie van S.S. Carson nam de incidentie van alle bijwerkingen (behalve visusstoornissen en dyspeptische stoornissen) af tijdens de periode dat sildenafil werd ingenomen. Hoofdpijn aan het begin van de studie werd opgemerkt door 7% van de patiënten met ED, en na 16 weken - door minder dan 1%. De frequentie van duizeligheid bij deelnemers aan het experiment nam ook af van 7% tot minder dan 1% en verstopte neus van 1,4 tot 0,5% gedurende de aangegeven periode. De conclusie van wetenschappers: bij langdurig gebruik is de frequentie van de meeste bijwerkingen van sildenafil niet hoger dan die van placebo.

Belangrijke informatie

Er gelden bepaalde contra-indicaties bij het gebruik van Cobra. Gebruik het niet als je recent een beroerte hebt gehad of als je aan problemen met stolling van bloed lijdt. Daarnaast wordt gebruik afgeraden als je een hoge of lage bloeddruk hebt. Tenslotte is het belangrijk dat je deze pillen niet gebruik in combinatie met nitraat bevattende medicijnen (Deponit, Glytrin, Nitro Pohl, etc.). Grapefruits en grapefruitsap in het bijzonder hebben veel effect op de hoeveelheid sildenafil in jouw lichaam vanwege het gehalte aan furanocoumarines die het cytochroom P450 3A4 (CYP3A4) -enzym beïnvloeden. Lees tenslotte altijd de bijsluiter.

Een gezonde levensstijl is belangrijk samen met voldoende beweging. Yoga kan een goed alternatief, is een sterke oefening en is eenvoudig op locatie of thuis te beoefenen. Gebruik van drugs, sigaretten en alcohol beïnvloeden jouw seksuele prestaties en de hoeveelheid testosteron.