• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Betaalmethodes
Levering
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Verzending en levering

Bij apotheek24h.com begrijpen we dat u er zeker van zijn dat uw bestelling ook daadwerkelijk goed overkomt. Vandaar dat we u graag iets meer vertellen over hoe uw bestelling zal worden verzonden. 

Is het mogelijk een bestelling te traceren

Zodra u een bestelling heeft geplaatst krijgt u van ons een bevestiging hiervan per mail. Daarbij krijgt u ook een unieke code zodat u op ons systeem de status van uw bestelling kan zien. U kunt hierin zien of de dokter uw bestelling heeft goedgekeurd, wanneer de apotheek deze heeft verstuurd en (indien mogelijk) waar de order zich op dat moment bevind. 

Let er wel op dat niet elke internationale leverdienst een track-en-trace functie levert. Dus het is mogelijk dat deze gegevens voor u niet beschikbaar zijn. Dat betekent echter niet dat uw bestelling niet is verzonden. Als u hier nog verdere vragen heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantendienst.

Er staat dat de bestelling geleverd is maar ik heb deze nog niet ontvangen

Als uw bestelling nog niet is afgeleverd dan raden wij u aan te controleren of de koeriersdienst die u hebt gekozen een bericht in uw brievenbus of postbus heeft achtergelaten. Als de koeriersdienst beweert het pakket te hebben afgeleverd maar u de bestelling nog niet hebt ontvangen dan moet u dit melden aan de bezorgdienst, contact opnemen met uw creditcardbedrijf indien nodig en contact opnemen met de politie. Het duurt normaliter ongeveer 14 dagen om een verloren pakket weer te traceren.

Wat als ik niet thuis ben als de bestelling word geleverd

De bezorgdienst vraagt meestal om uw handtekening als bewijs van levering. U kunt de status van uw bestelling volgen met uw track & trace-gegevens in uw eigen apotheek24h.com account of het track & trace systeem van de gekozen koeriersdienst. 

Op het moment dat nu niet thuis bent wanneer de koerier probeert uw bestelling af te leveren dan proberen ze vaak telefonisch contact op te nemen om een andere levertijd overeen te komen. Het kan ook zijn dat u direct met de koeriersdienst moet bellen om dit te kunnen regelen. Op het moment dat u geen contact met de koerier of het bedrijf opneemt en het niet mogelijk blijft om de bestelling af te leveren dan wordt uw bestelling binnen enkele dagen teruggestuurd naar de apotheek die de bestelling heeft verstuurd. Koerierdiensten kunnen extra verzendkosten in rekening brengen wanneer een bestelling een tweede keer moet worden verzonden.

Wanneer kan ik mijn bestelling ongeveer verwachten

Bestelling die op werkdagen worden gedaan en voor 9 uur s’ ochtends betaalt zijn worden dezelfde dag nog naar een van onze doctoren doorgestuurd. Nadat uw verzoek is ontvangen zal de dokter zo snel mogelijk uw aanvraag behandelen. Op het moment dat uw aanvraag word goedgekeurd dan word deze direct doorgestuurd naar een van de samenwerkende apotheken. Wanneer uw betaling is goedgekeurd dan word uw bestelling vaak binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden.

Hoe word mijn bestelling verzonden

Bij apotheek24h.com begrijpen we dat u een discrete bestelling ook discreet verzonden wil hebben. De bestelling word dan ook via onze partner apotheek discreet verzonden vanuit Europa. Vaak is er een handtekening nodig voor levering, maar dit is niet altijd noodzakelijk. Om uw privacy te garanderen ontvangt u uw bestelling altijd in een neutrale verpakking. Houd er rekening mee dat apotheken verplicht zijn om een handelsfactuur toe te voegen aan pakketten voor bestellingen buiten de EU, die de naam en prijs van het pakket vermelden

Wat betaal ik aan verzendkosten?

Bij apotheek24h.com is het belangrijk dat u de best mogelijke dienst ontvangt en dat u blij bent met uw bestelling. Daarom hoeft u bij ons niet meer te betalen voor het verzenden van uw bestelling.

Naar welke locaties is levering mogelijk

De apotheken waar wij mee werken leveren aan bijna alle landen binnen Europa. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is voor de apotheken om uw bestelling naar de Portugese eilanden op de Canarische Eilanden te verzenden.

Hebben jullie een EU-label voor online apotheken? 

Nee, want apotheek24h.com is geen online apotheek en heeft daarom geen EU-label. De apotheken waarmee we werken hebben dit label of komen ervoor in aanmerking. Wilt u hierover meer informatie ontvangen dan is het aan te raden dat u contact opneemt met onze klantendienst.