• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Propecia (Finasteride)

4.9
Propecia Generiek

Propecia is een medicijn dat in Nederland ook bekend is onder de naam van de werkzame stof finasteride. Het wordt primair voorgeschreven als medicijn bij haaruitval en plasproblemen. Sinds 1992 is Propecia over de hele wereld op de markt beschikbaar. In de jaren 80 werd het al ontwikkeld en toegepast in de Verenigde Staten Het is goedgekeurd door de Amerikaanse diensten en word in Europa voorgeschreven. Daarmee word veilig gebruik gegarandeerd.Propecia Generiek 1mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
30 pillen € 0.70
21.11
+ 2 pillen
60 pillen € 0.60
36.09
€ 6.13 + 4 pillen
90 pillen € 0.52
46.94
€ 16.39 + 6 pillen
120 pillen € 0.51
61.11
€ 23.33 + 8 pillen
180 pillen € 0.51
91.62
€ 35.04 + 10 pillen

Hier vertellen we hoe deze pillen exact werken en hoe je Propecia koopt bij onze webshop in Nederland. Daarnaast beespreken we eventuele risico’s. Dit geneesmiddel is een betaalbaar alternatief voor mannen dat gelukkig vrij verkrijgbaar is en eenvoudig besteld wordt.

Propecia 5 mg online bestellen in onze farmaceutische winkel

De Finasteride prijs bij een apotheek in Nederland kan variëren, maar gelukkig zijn er ook mogelijkheden om op internet bestellen. Propecia 5 mg bestellen kan bij onze webshop waar het product tegen competitieve prijzen op de markt is geintroduceerd. Kies een betrouwbare aanbieder die producten van goede kwaliteit garandeert en die weet wat hij verkoopt.

Hoe werkt Propecia?

Propecia valt onder de anti-androgenen. Het gaat de transformatie van testosteron in dihydrotestoreron (DHT) tegen. Een tekort aan of het algeheel ontbreken van dit hormoon voorkomt dat haar dunner en korter aanvoelt en worden problemen met de prostaat verzacht. Een hoge dosering versterkt de stroom van urine door de plasbuis.

Plasproblemen

Plasproblemen kunnen bij mannen voorkomen en komen vaak voor op hogere leeftijd. Bij de mannelijk sekse betekent dit vaker plassen en nadruppelen. Deze worden veroorzaakt doordat de prostaat bij oudere mannen vergroot. Deze klier zit bij de blaas en is verantwoordelijk voor vervoer van zaadcellen bij het klaarkomen. Door de juiste leefregels te volgen mijd je klachten. Plas bij voorkeur in de zittende houding, drink voldoende en mijd alcohol. Dit medicijn kan uitkomst bieden omdat het eenvoudiger maakt om te plassen en ook pijn verminderen. Ook in dit geval kan je het middel online anoniem bestellen. Je wilt tenslotte niet publiekelijk jouw klachten bespreken.

Met een vergrote geslachtsorgaan kun je last krijgen van prostaatontstekingen en andere varianten op prostaatpijn. Dit wordt goedaardige prostaathyperplasie genoemd. Deze klachten hoeven niet direct een vermoeden voor kanker te zijn.

Kaalheid

Propecia kan uitkomst bieden bij langdurige haaruitval ofwel alopecia androgenetica. Doorgaans start haaruitval op de kruinen en slapen en breiden kale plekken zich vervolgens uit. De aandoening zit vooral in de genen. Bij een probleem wordt er minoxidil lotion voorgeschreven of finasteride. Er ontstaat nieuwe haargroei. Doorgaans is een lage dosis voldoende.

Het effect van dit middel werd bevestigd op lange termijn. In 2019 werden de resultaten gepubliceerd van een 10-jarige studie naar de behandeling met Finasteride voor androgenetische alopecia. De evaluatie van de securiteit en werkzaamheid van deze behandeling werd in Japan uitgevoerd aan de hand van subjectieve en objectieve standpunten. Langdurige toediening van Finasteride (1 mg / dag) door 532 mannen vertoonde een hoge werkzaamheid zonder ernstige bijwerkingen.

De inname van Propecia

Het is beschikbaar in 1 en 5 mg maar je kunt starten met 0.5 mg. Voor de beste resultaten wordt het minimaal twaalf weken ingenomen. De verbetering komt op de lange termijn (3 maanden of meer) voor en stoppen met medicijnen zorgt dat klachten terugkomen. Dit middel komt als tabletten en wordt dagelijks (1 pil) ingenomen. Overleg met jouw arts of apotheker voor gebruik. Wat moet u doen als u de pil heeft gemist? Neem Finasteride zo snel mogelijk in, maar sla de gemiste dosis over als het bijna tijd is voor uw volgende dosis.

Wat is de prijs van Finasteride bij de online apotheek in Nederland?

Controleer online ervaringen van andere gebruikers en laat je niet exclusief leiden door een lage prijs. Een generiek middel kan voordeliger aangeschaft worden. Dat komt omdat producenten van niet-gepatenteerde versies van Finasteride minder kosten dragen voor onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten.

Zijn er risico's en bijwerkingen verbonden aan Propecia?

Er zijn een aantal bijwerkingen bij gebruik van Propecia. Hierbij kun je denken aan seksproblemen, zoals het niet krijgen van een stijve penis en minder behoefte aan seks. Minder voorkomende bijwerkingen zijn depressieve gevoelens, hartkloppingen en pijnlijke zaadballen. Als je een PSA-test laat uitvoeren kan dit medicijn van invloed zijn. In principe kun je altijd het gebruik staken maar klachten kunnen toenemen. Bij dit geneesmiddel zijn autorijden, alcohol drinken en eten geen probleem. Mannen moeten voorkomen dat ze een vrouw bezwangeren kunnen doordat bestanddelen in spermacellen komen.

Dit medicijn heeft voor vrouwen geen effect. Er zijn risico's gekoppeld aan gebruik tijdens zwangerschap. Propecia komt in sperma en kan het mannelijk nageslacht beïnvloeden. Het is belangrijk dat jouw sekspartner jou niet zwanger kan maken tijdens gebruik.

Let hierop bij het kopen van Finasteride 1 mg zonder recept

Propecia is een medicijn en Finasteride 1 mg kopen zonder recept komt daarmee niet zonder risico's. Wij adviseren een arts te raadplegen want onkundige toepassing is gevaarlijk en kan verdere problemen met de gezondheid opleveren. Lees de bijsluiter die verplicht wordt bijgeleverd. Je kunt informatie vinden via een forum of Google, maar een arts moet altijd een doorslaggevende besluit geven, bijvoorbeeld bij ander medicatiegebruik of onderliggende gezondheidsproblemen.