• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Champix 

4.5
Champix

Champix helpt een roker bij het stoppen van een verslaving aan sigaretten, sigaren of andere nicotinehoudende middelen. Het ondersteunende middel is in Nederland beschikbaar als een patiënt meer dan 10 sigaretten per etmaal rookt. Ook op de lange termijn kun jij met Champix stoppen roken. We beantwoorden hier de vragen: wat is Champix?, hoe werkt het middel en wat doet veilig gebruik met je? Daarnaast vertellen we hoe je online kunt bestellen.Champix 11x0.5mg+14x1mg; 25 pills pack

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
1 pil € 145.55
145.55
2 pillen € 138.06
276.12
€ 14.98
3 pillen € 131.27
393.81
€ 42.84

Champix 28x1mg; 28 pills pack

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
1 pil € 146.60
146.60
2 pillen € 140.78
281.56
€ 11.64
3 pillen € 138.40
415.19
€ 24.61
4 pillen € 119.59
478.37
€ 108.03
5 pillen € 114.36
571.81
€ 161.19

Champix kun je eenvoudig online bestellen bij goedgekeurde websites. Zo kan de aanschaf snel op de stoep staan, maar doe dit bij een vertrouwde aanbieder die goede producten verkoopt.

Algemene informatie over Champix

Champix komt in kuurvorm en bestaat uit tabletten. Pillen zijn beschikbaar in startpakketen van 25 tabletten of standaardpakketen met 28 pillen. In het eerste gevcal ontvang je 11 pillen van 0.5 mg en 14 pillen van 1 mg. In het tweede geval ontvang je alleen 1 mg pillen. De pillen van 0.5 mg zijn wit en die van 1.0 mg lichtblauw. Deze kuur kan 12 weken in beslag nemen en wordt eventueel verlengd. Er geldt geen minimale leeftijd maar er is geen bewijs dat dit middel werkt bij personen onder de negentien jaar. Champix bevat het werkzame bestanddeel varenicline. Dit middel heeft de eigenschap dat het zich hecht aan nicotinereceptoren die zich in de hersens bevinden. Daarmee kent het een te vergelijken werking als Zyban of nicotinepleisters. Dit heeft twee consequenties:

  • De nicotinereceptoren zijn tevreden en roken geeft geen extra beloning of goed gevoel.
  • Champix werkt in feite net als nicotine. De aanmaak van dopamine in het lichaam wordt bevorderd. Een roker kan een prettig gevoel krijgen zonder dat diegene daadwerkelijk een sigaret opsteekt.

Champix is ontwikkeld door R-Pharm Germany GmbH en is geaccrediteerd binnen de EU. Een bedrijf met een vergunning in het Verenigd Koninkrijk exploiteert de productie en verkoop en is ook fabrikant. Pfizer is een octrooihouder.

Het wordt afgeraden om zwanger te proberen te worden of gedurende een zwangerschap te starten. Er is weliswaar geen sluitend bewijs dat dit schadelijk is , maar het wordt ten strengste afgeraden.

Positieve effecten van het stoppen

Na het stoppen merk je al binnen minder dan een half uur dat jouw bloeddruk en hartslag dalen. Na een dag beginnen jouw longen aan grote schoonmaak en dit merk je aan een sterkere gezondheid. Weer een aantal dagen later is alle nicotine uit jouw bloed verdwenen. Je ervaart nu ook dat je beter kunt proeven en ruiken. Je merkt dat je vrijer ademt en meer energie hebt. De longfunctie herstelt zich snel en na een jaar kan het verhoogde risico op longkanker verdwijnen, verbeterd jouw uithoudingsvermogen en verdwijnt vaak het rokershoestje. Als jij jong stopt kun je de kans halveren dat je overlijdt aan roken.

Goedkope Champix pillen kopen bij online apotheken

Je vindt op internet voordelige tabletten. Goedkope Champix pillen kopen kan daarmee aantrekkelijk lijken. Laat je echter niet verleiden om Champix kosten online te beoordelen op Marktplaats of bij een louche aanbieder in België of in Duitsland. Controleer het keurmerk en betaal liever iets meer voor betrouwbare en veilige pillen in een originele verpakking. Onze betrouwbare online apotheek in Nederland biedt u een kwalitatief hoogstaand product en is open over het prijsbeleid van Champix. Wij kunnen aan deze eisen voldoen en jou snel en anonym voorzien van betrouwbare pillen. Neem daarom direct contact op voor de mogelijkheden bij onze online apotheek.

Wat kost Champix 1 mg bestellen zonder recept online of bij de apotheek?

Naast bij de apotheek zijn er webshops die Champix pillen leveren aan klanten in ons kikkerlandje. We gaan hier nader in op de prijs van het product bij Champix 1 mg bestellen zonder recept en de specificaties van de verpakkingen en hun omschrijving en antwoord op de vraag: wat kost dit middel? De prijzen zijn betaalbaar omdat ons platform online werkt en minder bedrijfskosten heeft.

Zorg dat je het product altijd in de oorspronkelijke verpakking geleverd krijgt met correcte gebruiksaanwijzing en overige informatie. Daarnaast wil je letten op de algehele betrouwbaarheid van de webshop en haar mogelijkheden. Tenslotte wil je een deskundig persoonlijk advies kunnen krijgen.

Nog een aantal weetjes over Champix en de prijs bij een apotheek in Nederland

Het is mogelijk om informatie over dit medicijn op te zoeken via internetbronnen zoals Wiki of een forum maar het advies van een arts is doorslaggevend. Deze stelt de juiste dosering vast in jouw persoonlijke geval. Het rustig afbouwen is uiteindelijk noodzaak. Het goed om dit medicijn te combineren met begeleiding met een stoppen met roken coach. Er worden groepstrainingen aangeboden waarbij deelnemers worden uitgenodigd om anderen te ondersteunen en ervaringen met elkaar te delen. Of je dit zelf betaalt of dat je een terugbetaling kunt verwachten is afhankelijk van jouw zorgverzekering. Maar meestal wordt het niet vergoed.

Dit kan vaak een steuntje in de rug bieden bij het lastige traject van het stoppen. Realiseer je daarbij dat Champix ondersteuning biedt maar dat motivering essentieel is.

Bijwerkingen ontstaan bij Champix gebruik

Gebruik kan bijwerkingen opleveren. Denk hierbij aan neusverkoudheid, abnormaal dromen en slapeloosheid. Gebruik geen zware machines. De bijwerkingen lijken op ontwenningsverschijnselen. Een toename in gewicht wordt ook ervaren. Niet iedereen heeft evenveel last van symptomen die ook extensief vermeld staan in de bijsluiter. In zeldzame gevallen kan een gedeprimeerde stemming of zelfmoordgedachten ontstaan. Bij klachten en als je depressief bent dien je direct contact te een medische deskundige te benaderen. Wees voorzichtig met de inname van alcohol. Combineer het ook niet met antidepressiva, bij een mogelijke depressie die nog niet vastgesteld is door de psychiater of bij een voorgeschiedenis van psychiatrische aandoeningen.