• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Betaalmethodes
Levering
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Wie zijn wij?

We begrijpen dat er online veel verschillende opties beschikbaar zijn. Daarom willen we onze klanten iets meer informatie verschaffen over de mensen achter deze website en wat de uiteindelijke missie en visie is achter het project.

De visie

De visie van apotheek24h.com is vrij simpel uit te leggen: we willen de patiënt de mogelijkheid geven om zelf te kunnen beslissen. Wanneer we het hebben over uw eigen gezondheid dan vinden we bij apotheek24h.com dat u zelf de keuze moet maken over wat voor u de beste oplossing voor uw gezondheid is. Wanneer u de juiste informatie heeft ontvangen dan vinden wij dat u zelf moet kunnen kiezen wat de beste oplossing voor eventuele problemen is. Daarom bieden we bij apotheek24h.com voor u een online platform waar u zelf de keuze heeft over uw eigen gezondheid en uw eigen lichaam. Wij geloven er in dat er stelselmatig te veel is voorgeschreven en dat u op deze manier een beetje uw eigen keuzevrijheid weer terug kunt nemen.

Wat is apotheek24h.com? 

Wat is apotheek24h.com nu precies? Het is een informatieve website en online dienst waar het voor u gemakkelijk is om met een gekwalificeerde arts een consult aan te vragen. Het is belangrijk dat u begrijpt wat deze website wel en niet kan bieden. Apotheek24h.com biedt bijvoorbeeld niet direct producten aan, maar maakt het voor u mogelijk om uw symptomen of ziekte te verbeteren. Hoewel apotheek24h.com niet direct producten kan aanbieden kunnen we u wel in contact brengen met je juiste oplossing door contact aan te bieden met een onafhankelijke apotheek. We hebben zelf een breed netwerk aan Europese apotheken en artsen, hierdoor is het voor u gemakkelijk om snel en correct een diagnose te laten stellen en de juiste oplossing te krijgen.  

In het geval dat u geneesmiddelen op recept aanvraagt of nodig heeft is dat enkel mogelijk in overleg met een dokter na een uitvoerig consult. De dokter zal dan uiteindelijk beslissen of het gekozen geneesmiddel ook voor u de juiste oplossing kan bieden. Als dit het geval is dan worden goedgekeurde aanvragen verwerkt door een onafhankelijke apotheek en vervolgens zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd. Dat is simpelweg hoe het proces werkt.

Waarom apotheek24h.com? 

De vraag die we vaak stellen als we deze vraag krijgen is waarom niet? Zou u er liever voor kiezen om geen gesprek aan te gaan met een arts als u problemen heeft met uw gezondheid? Misschien kiest u ervoor om uw medicijnen op een discrete manier te ontvangen, zeker als het om een aandoening of probleem gaat waarvan u liever niet heeft dat andere mensen er van af weten.

Daarnaast snappen we dat mensen het tegenwoordig erg druk hebben. Daarom hebben veel mensen vaak geen tijd om naar hun huisarts of apotheek te gaan. Met apotheek24h.com zorgen we ervoor dat dergelijke problemen er niet toe leiden dat u geen oplossing krijgt voor uw gezondheidsproblemen. 

Bij apotheek24h.com kunt u alles zelf gemakkelijk regelen, en op een discrete manier. We hebben toegang tot een aantal Europese doctoren en apotheken. Hierdoor weet u zeker dat als u een geneesmiddel of een oplossing krijgt aangeboden deze ook echt afkomstig zijn van gerenommeerde fabrikanten. U hoeft hier niet bang te zijn voor fraude of andere problemen die uiteindelijk enkel voor meer vervelende situaties zorgen. 

Bij apotheek24h.com bieden we u de ultieme oplossing voor uw gezondheid. Het is gemakkelijk om de website te bezoeken, gewoon vanuit uw eigen huis. Het gehele proces word discreet verwerkt en u kunt er zeker van zijn dat u enkel alleen de allerbeste medicatie in huis krijgt van gerenommeerde fabrikanten. Het is dus de ultieme on veilig, discreet en goed geholpen te worden.