• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Diflucan (Fluconazol)

4.2
Diflucan Generiek

Diflucan is een antischimmel middelen en heeft als actief bestanddeel fluconazol. Fluconazol wordt voorgeschreven bij genitale candidiasis. Ook bij andere schimmelinfecties in de penis of vagina wordt het effectief ingezet. Daarnaast is het toegepast bij slijmvliescandidiasis ofwel mondspruw, een infectie in of om mond of keelslijmvliezen en bij schimmelinfecties in de longen. Lees hier wat Diflucan (Fluconazol) kan betekenen, hoe het werkt is en hoe je het koopt.Diflucan Generiek 50mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
30 pillen € 1.18
35.51
+ 2 pillen
60 pillen € 0.91
54.79
€ 16.23 + 4 pillen
90 pillen € 0.81
72.92
€ 33.61 + 6 pillen
120 pillen € 0.77
92.01
€ 50.03 + 8 pillen
180 pillen € 0.72
129.23
€ 83.83 + 10 pillen

Diflucan Generiek 100mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
30 pillen € 1.65
49.35
+ 2 pillen
60 pillen € 1.24
74.35
€ 24.35 + 4 pillen
90 pillen € 1.10
98.59
€ 49.46 + 6 pillen

Diflucan Generiek 150mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
30 pillen € 2.04
61.28
+ 2 pillen
60 pillen € 1.55
93.06
€ 29.50 + 4 pillen
90 pillen € 1.38
124.41
€ 59.43 + 6 pillen
120 pillen € 1.29
155.37
€ 89.75 + 8 pillen
180 pillen € 1.19
214.27
€ 153.41 + 10 pillen

Diflucan Generiek 200mg

Pakket Per pil Prijs Bespaard Bonus
30 pillen € 2.90
87.05
+ 2 pillen
60 pillen € 2.36
141.64
€ 32.46 + 4 pillen
90 pillen € 2.07
186.40
€ 74.75 + 6 pillen
120 pillen € 1.92
230.79
€ 117.41 + 8 pillen
180 pillen € 1.77
317.93
€ 204.37 + 10 pillen

Fluconazol 100, 150 mg snel en anoniem kopen

Pfizer in Nederland beschikt als grote farmaceut over een licentie om deze medicijnen te produceren en distribueren. Diflucan staat in het register vermeld. In EU-lidstaten wordt het volop verkocht en daarmee kun je het eenvoudig kopen. In Nl dient u een doktersadvies te hebben om dit product veilig te gebruiken.

Door de ruime beschikbaarheid heeft Fluconazol een aantrekkelijk prijs en kan een voorraad aangeschaft worden. Schimmelinfecties zijn namelijk een regelmatig terugkerend verschijnsel. Het is geheel gebruiksveilig met de noodzakelijke doktersaanbevelingen.

Diflucan wordt geleverd in doses van 50, 100, 150 en 200 mg. Het is beschikbaar als crème, een tablet of middels druppels. Welke capsule geschikt is bepaalt een arts. Flucanazol is ontwikkeld voor zowel minderjarigen als volwassenen. Fluconazol 150 mg kopen is de perfecte oplossing bij infecties.

Hoe snel werkt deze medicatie?

Dat is afhankelijk van de aandoening en gekozen dosis. De arts geeft inzicht maar een behandelduur van enkele weken is noodzakelijk (maar soms is een enkele dosis voldoende). Lastig, want klachten kunnen intens aanvoelen en jouw dagelijkse leven aanzienlijk belemmeren. De symptomen kunnen een aantal dagen verergeren voor de problemen definitief verdwijnen. Hoe snel werkt fluconazol is dus geen vaststaand gegeven.

Zo ontstaan schimmelinfecties

Gisten zijn in veelvoud aanwezig in de natuur. Candida albicans komt in natuurlijke vorm bij ons voor diverse lichaamsdelen waaronder de vagina. Bij een normale omgeving vormt dit geen probleem maar het kan snel groeien met klachten als gevolg. Dit gebeurt met name als er een warme en vochtige leefomgeving gecreëerd wordt en dat vormt jouw vagina bij uitstek en al helemaal als deze niet goed verzorgd is. Deze vaginale schimmelinfectie kan dan ontstaan. Candida ontstaat onder meer door antibiotica en een slechte PH-waarde van de vagina. Maak jouw vagina nooit schoon met zeep omdat dit direct de PH-waarde beinvloedt. Slechte eetgewoontes zijn van invloed op jouw vaginale gezondheid en hoe je deze behoudt. Diflucan kan bij klachten genezing ondersteunen en het overschot aan schimmel snel doen verminderen. Fluconazol heeft zich hierbij aangetoond als effectief middel.

Dit ervaar je tijdens een infectie

Veelvoorkomende klachten zijn aantasting van het slijmvlies wat leidt tot vervelende afscheiding die ook nog eens naar ruikt. Je kunt last van jeuk krijgen en/of een branderig gevoel ervaren aan de binnen- en buitenkant van de vagina. De huid is geïrriteerd en is rood en mogelijk ontstoken. Meestal is er een lokale Candida infectie waarbij slechts een enkel lichaamsdeel wordt aangetast maar als er in uitzonderlijke omstandigheden gist in het bloed komt kan een gegeneraliseerde candidiasis ontstaan welke middels bloedonderzoek wordt vastgesteld en komt vrijwel uitzonderlijk voor bij patiënten met een slechte gezondheid en die al op leeftijd zijn. Fluconazol kan uitkomst bieden omdat het de schimmelgroei bestrijdt met behulp van de werkzame stof Diflucan dat op een goede agressieve manier deze uitwas tegengaat.

Je kunt Candida voorkomen door goede weerstand vast te houden. Was jouw vagina niet met zeepproducten omdat dit de PH-graad verstoort. Zorg dat jouw huid droog en schoon is en consumeer zo puur mogelijk veel groentes en fruit. Er zijn Candida diëten beschikbaar. Hierbij is het hoofdzaak om suiker en vetten te mijden. Alleen medicatie slikken is daarmee vaak niet afdoende. Weet dat infecties vaker voorkomen bij zwangerschap en dat soms een gevoeligheid bestaat.

Diflucan (Fluconazol) 50mg zonder recept bestellen doe je bij een betrouwbare online apotheker

Fluconazol kopen zonder recept kan niet bij de gewone drogist aangeschaft worden. Marktplaatsen zoals Kruidvat kunnen het niet aanbieden (ongeacht met of zonder voorschrift). Als je Fluconazol tegen een goede prijs wilt kopen bij een webshop kun je het beste een aanbieder die producten van goede kwaliteit kan leveren benaderen zodat je de correcte pillen ontvangt en die gaat voor de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Kijk naar de ervaring van gebruikers en kies voor het kopen de juiste dosering die past bij jouw specifieke gezondheidsproblemen. Onze online webshop is een betrouwbaar bedrijf dat goede Diflucan (Fluconazol) kan leveren. Binnen enkele weken ben jij weer helemaal klachtenvrij en ga je verder met jouw dagelijkse bezigheden.

Let hier op bij het Diflucan gebruiken

Gebruik geen Diflucan (Fluconazol) als je allergisch bent voor een bestanddeel of bepaalde antihistaminica gebruikt. Met cisapride tegen maagklachten en pimozide bij de behandeling van psychische aandoeningen kunnen contraindicaties optreden. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij lever-of nier problemen of als je uitslag krijgt.

Overleg met een arts voordat je dit gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding. Infecties komen helaas vaker voor als je in verwachting bent. Bijwerkingen van Fluconazol bestaan uit een verlaagde hoeveelheid rode bloedcellen, niet kunnen inslapen, last van de spieren en een draaierig gevoel. Andere bijwerkingen zijn een kaliumtekort en hoofdpijn. Wees voorzichtig met dit geneesmiddel en alcohol.

Een plotseling piepende ademhaling, een gezwollen oogleden en gezicht en zelfs huiduitslag met blaarvorming kunnen een allergie betekenen en je neem dan direct contact op met een dokter. Lees altijd de bijsluiter na het Diflucan 50 mg bestellen. Als je een te hoge dosering gebruikt kan dit concrete risico’s voor de gezondheid opleveren en dit moet dus ten alle tijden vermeden worden.

Gebruik de medicatie op verantwoorde wijze

Een Candida behandeling kan een noodzakelijke antibioticum behandeling voor mannen zijn. Besmetting kan ontstaan door geslachtsgemeenschap. Ook dit middel is online vrij verkrijgbaar en kan dus veilig en verantwoord thuis worden besteld. Laat je van tevoren wel goed informeren door de online winkel en weet dat verkeerd gebruik schadelijk kan zijn. Candida medicatie kan snel bij jou op de deurmat liggen na een order.