• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Betaalmethodes
Levering
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Hoe kun je bestaande erectieproblemen oplossen?

We praten er als man niet graag over – maar we zien het op Internet wel weer. erectieproblemen oplossen blijft toch iets waar mannen mee bezig zijn. Het is vrij normaal om af en toe geen zin te hebben in seks of gewoon geen erectie te kunnen krijgen wanneer je wel zin hebt. Maar erectiestoornissen oplossen gaat een stap verder dan incidentele problemen met de erectie. Vandaar dat we de link tussen penis erectie eens gaan uitleggen, zowel van een fysieke kant als vanuit de mentale kant. 

Let wel, dit is natuurlijk niet zo voor mensen met een pijnlijke erectie. Dat kan namelijk een teken zijn van een SOA of van andere problemen waar rekening mee moet worden gehouden. In dat geval is het altijd verstandig om eens te gaan praten met de huisarts.De fysieke manieren voor erectieproblemen oplossen

Dit zijn de fysieke stappen die je kunt zetten om ervoor te zorgen dat je minder problemen hebt met het krijgen van, en het behouden van, een goede erectie. We gaan ze even voor je op een rijtje zetten.

Stoppen met roken 

Mannen die roken hebben veel meer kans op problemen met een erectie krijgen. Dat komt namelijk omdat de gifstoffen die vanuit de sigaretten komen ervoor zorgen dat de bloedvaten in de penis worden samengeknepen. Hierdoor heb je meer kans op een betere erectie als je stopt met roken. 

Gerelateerd artikel: Generieke Viagra (Sildenafil) pil Kopen zonder recept online bij drogist Kruidvat.

Regelmatig sporten en bewegen

Sporten en bewegen waardoor de hartslag omhoog gaat is een goede manier om het risico op atherosclerose te verminderen. Regelmatig oefeningen doen zorgt ervoor dat de spieren sterker zijn en dus ook beter zijn in het bewaren van bloed.

Minder alcohol drinken

Wanneer je alcohol drinkt is het niet alleen slecht voor de kater de volgende dag, het kan er ook voor zorgen dat je een minder goede erectie krijgt of zelfs helemaal geen erectie. Dat komt omdat alcohol een natuurlijke ontspanner is, en dat is nou juist wat je niet zoekt op het moment dat je een erectie probeert te krijgen. Juist op dat moment wil je dat jouw lichaam er alles aan doet om zoveel mogelijk bloed richting de penis te bewegen. 

Een gezond gewicht

Wanneer een man teveel lichaamsvet heeft zorgt het ervoor dat testosteron word omgezet in oestrogeen. Wanneer de twee hormonen uit balans zijn (dus wanneer een man meer oestrogeen heeft dan testosteron) dan is de kans aanwezig dat er geen goede erectie meer mogelijk is. Daarom zou een combinatie van flink sporten en gewicht verliezen ervoor zorgen dat je problemen met de erectie uiteindelijk verdwijnen. 

Probeer meer donkere bessen te eten

Bessen zoals bosbessen bevatten het antioxidant anthocyaninen, dit zorgt ervoor dat de hoeveelheid vrije radicalen (schadelijk voor de productie van stikstofmonoxide) minder word en dat zorgt op zijn beurt weer voor een goede doorbloeding van de penis.

Een paar dagen niet

Door een paar dagen geen seks te hebben en niet te masturberen is het mogelijk om een grotere, vollere erectie te krijgen. Dit komt omdat de penis dan de kans heeft om zich volledig op te laten. Het nadeel hieraan is natuurlijk het feit dat het kan zijn dat de seks relatief snel voorbij is.

De mentale manieren voor erectieproblemen oplossen

Naast de fysieke manieren om het probleem op te lossen kun je er ook voor kiezen om mentaal een aantal stappen te nemen om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk geen problemen meer ondervind wanneer het moment daar is om seks te hebben.

Gerelateerd artikel: De goedkoopste Kamagra en oral jelly kopen en advies over het bestellen

Minder stress in je hoofd

Het is een goed idee om de hoeveelheid stress in je dagelijks leven flink te verminderen. Mannen met veel stress geven regelmatig aan dat ze steeds vaker problemen hebben met het krijgen van een erectie. Als je stress vermindert hebt je ook minder andere uitdagingen. 

Zijn er relatieproblemen?

Wanneer er bestaande relatieproblemen zijn is het niet vreemd dat er af en toe problemen op treden bij het krijgen van een erectie. Als je het goed met elkaar kunt vinden en het comfortabel hebt dan is de kans problemen veel minder wanneer het tijd is om een erectie te hebben. 

Andere problemen

Wanneer er bestaande problemen zijn met faalangst of depressie dan is het belangrijk dat deze problemen eerst worden aangepakt. Wanneer je deze problemen hebt dan is het niet lastig om te begrijpen waarom je misschien minder zeker bent in de slaapkamer. Door deze problemen aan te pakken kun je problemen in de toekomst.