• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Betaalmethodes
Levering
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Aphrodisiacum voor vrouwen als erotisch machtsmiddel: betekenis, gebruik

Wat is een afrodisiacum?

Hollywoodfilms gebruiken het vaak als beeldspraak: afrodisiaca. Wanneer een vrouw een individu wilt verleiden gebruikt ze een aardbei, dipt deze in chocola en stopt deze sensueel in haar mond. Alhoewel dit de meest beruchte voorbeelden zijn, bestaan afrodisiaca in verschillende soorten en maten. Dit artikel zal het gebruik en het concept van een afrodisiacum nader onderzoeken en aantonen hoe elke doorsnee kerel zijn profijt eruit kan halen.Wat is de betekenis van afrodisiacum?

Lastig te definiëren, het afrodisiacum kenmerkt zich als een hulpmiddel dat het libido doet stimuleren. Een bepaalde substantie, zoals de hiervoor genoemde aardbeien, is een perfect voorbeeld van een afrodisiacum. 

Gerelateerd artikel: Waar te koop is Lovegra, en wat is de werking van deze Viagra voor vrouwen?

Een middel dat de geslachtsdrift aanwakkert om de geslachtsgemeenschap tot een hoger niveau te trekken. Er wordt vernomen dat zulk soort middelen een bepaalde stof uitstoten die deze geslachtsdrift doet opkomen en de lust tussen de twee geslachten doet bloeien.

Voedsel: het puurste afrodisiacum

De betekenis van afrodisiaca is onlosmakelijk verbonden tot voedsel. Waar de slaapkamer normaal geen verstand van heeft, kan een geweldige opkikker zijn voor het seksleven. Middelen die uit de eetkamer komen hebben de potentie om kracht te doen geven aan elke liefdesdaad. De twee voorgenoemde etenswaren zijn bekende instrumenten voor een beter seksleven, maar er bestaan vanzelfsprekend ook meer obscure voedselwaren die dit effect zullen hebben.

Oesters

Oesters worden regelmatig vergeleken met de vagina, maar dit is niet de reden voor een verhoogd erotisch genot. Oesters zijn een natuurlijke bron van zink. Dit resulteert in een verhoogde zaadproductie. Volgens onderzoek is er een correlatie tussen een toegenomen spermaproductie en een verhoogde gevoeligheid tijden de seks.

Honing

Dit gele goedje is perfect voor zowel mannen als vrouwen. De stof bundelt zijn krachten en zorgt voor een toename van oestrogeen voor vrouwen, zowel als een verhoging van testosteron voor mannen. 

Gerelateerd artikel: De goedkoopste Kamagra en oral jelly kopen en advies over het bestellen

Honing zit bomvol het chemische element Borium (B) wat deze twee stoffen tot een hoogtepunt brengt. Hierbij ontstaat een harmonieuze groei in de lust van zowel man als vrouw, wat het seksleven goed zal doen.

Banaan

Bananen worden onophoudelijk vergeleken met het mannelijke geslachtsorgaan, maar de banaan zit boordevol lustopwekkende stoffen. Zo zitten er belangrijke vitamines in, kalium, magnesium, Bromelia en calcium.

Zijn er afrodisiaca voor vrouwen

Het woord afrodisiacum is afkomstig van de Griekse Godin van de liefde Aphrodite. Dit duidt op het feit dat een afrodisiacum niet alleen voor mannen moet zijn, maar ook voor vrouwen. Een van de meest effectieve middeltjes om het sensuele verlangen te laten stijgen zijn vijgen. Deze bevatten essentiële aminozuren die een boost geven aan dopamine in je lichaam. Vijgen werden in het Oude Egypte gezien als een heilige en driftvolle vrucht. De asperge is een groente die eveneens in de geschiedenis werd gezien als een voortreffelijke delicatesse, zowel op je bord als voor het slapen gaan. Voor de huwelijksnacht werden Franse bruiden betoverd met een feestmaal gecentreerd op de asperge. Het kalium, fosfor, de verscheidene vitamines, de calcium en thiamine vervaardigen een ware bom van smaak en seks.