• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Betaalmethodes
Levering
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Problemen met te snel klaarkomen

Er zijn binnen Nederland veel mannen met problemen met betrekking tot te snel klaarkomen. Maar wat betekent dat precies en waarom is snel klaar komen voor mensen een probleem? We gaan er wat dieper op in en bespreken een aantal van de belangrijkste facetten. Wanneer je weet wat het is dan is het ook gemakkelijker om het te behandelen.

Wat is klaarkomen?

Ejaculatie is de vrijlating van sperma uit de penis bij een orgasme (seksuele climax). Wanneer een man seksueel wordt gestimuleerd dan stuurt het brein signalen naar de penis via zenuwen in het ruggenmerg om de bekkenbodem samen te laten trekken.

Bij een orgasme vervoeren golven van spiersamentrekkingen het sperma, met een kleine hoeveelheid vocht, van de teelballen naar de zaadleider. De zaadblaasjes en prostaat dragen extra vocht bij om het sperma te beschermen. Dit mengsel van sperma en vloeistof (sperma) reist langs de urethra naar de punt van de penis waar het wordt geëjaculeerd (vrijgegeven).Wat is vroegtijdig klaarkomen?

Vroegtijdig klaarkomen gebeurt wanneer een man niet in staat is om de timing van ejaculatie te controleren. Dit betekent dat hij klaarkomt voordat hij en/of zijn partner zich klaar voelden om dit te laten gebeuren. Dit kan vervelend zijn voor zowel de man als voor de partner. 

Gerelateerd artikel: Online generiek Cialis bestellen zonder recept in 5mg, 10mg en 20mg

Dit betekent niet dat het niet mogelijk is om af en toe snel sex te hebben, het betekend echt dat een man geen controle heeft over wanneer een bepaalde actie plaatsvind.

Hoe vroeg is te vroeg wanneer een man vroegtijdig klaarkomt?

Voor een heteroseksuele man is de veelgebruikte definitie van vroegtijdig klaarkomen binnen ongeveer een minuut nadat zijn penis zijn partner is binnengedrongen. Er is echter geen vaste tijd voor 'te vroeg'. Vroegtijdig klaarkomen betekent het verlies van controle over de ejaculatie en de te snel klaarkom problemen die het kan veroorzaken bij een of beide partners . We hebben het dus niet alleen de tijd die een man nodig heeft om te kunnen klaarkomen.

Hoe vaak komt vroegtijdig klaarkomen voor?

Vroegtijdig klaarkomen is het meest voorkomende mannelijke seksuele probleem en mannen van alle leeftijden kunnen er last van hebben. Het probleem van vroegtijdig klaarkomen komt vaker voor bij jongere mannen. Dit komt omdat de ejaculatie over het algemeen langer duurt naarmate mannen ouder worden en jongere mannen minder ervaring hebben op het gebied van seks of zich misschien wat minder oncomfortabel voelen.

Wat zijn de andere soorten zaadlozing problemen?

Er zijn ook soorten zaadlozing problemen waar mannen last van kunnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan geen zaadlozing kunnen hebben, een vertraagde zaadlozing en een pijnlijke zaadlozing. Wanneer mannen last hebben van een of meerdere van deze problemen is het altijd belangrijk om een gesprek aan te gaan met de dokter.

Zijn er verschillende soorten vroegtijdig klaarkomen?

Er zijn twee verschillende soorten met betrekking tot vroegtijdig klaarkomen

Levenslang, soms primaire genoemd

Ontstaan, soms aangeduid als secundair

Levenslange vroegtijdig zaadlozing is wanneer een man geen controle heeft gehad over zaadlozing vanaf het moment van zijn eerste seksuele ervaring. Als het probleem onbehandeld blijft zullen de problemen met vroegtijdig zaadlozing de rest van zijn leven blijven bestaan

Gerelateerd artikel: De goedkoopste Kamagra en oral jelly kopen en advies over het bestellen

Ontstane vroegtijdige zaadlozing is meestal wanneer er een periode van normaal functioneren is geweest voordat het vroegtijdig klaarkomen begon. Ontstane vroegtijdige zaadlozing is vaak gekoppeld aan psychologische problemen (met name in het geval van relaties) of andere erectiestoornissen.

Wat veroorzaakt vroegtijdig klaarkomen?

De oorzaak van het vroegtijdig klaarkomen hangt af van het feit of het vroegtijdig klaarkomen levenslang is of ontstaan.

Een levenslang vroegtijdige zaadlozing kan worden veroorzaakt door een chemische onbalans in belangrijke hersencentra . Dit kan de drempel voor zaadlozing verlagen. Omdat deze mannen minder stimulatie nodig hebben kan zaadlozing eerder plaatsvinden dan gewenst. Psychische problemen, waaronder faalangst, kunnen ondergeschikt zijn aan levenslang vroegtijdige zaadlozing in plaats van de primaire oorzaak te zijn.

Ontstane vroegtijdig klaarkomen wordt vaak veroorzaakt door faalangst. De angst kan gaan over seksuele prestaties, angst om betrapt te worden in een seksuele daad of angst gerelateerd aan een specifieke situatie, zoals een nieuwe relatie. Sommige religieuze overtuigingen kunnen ervoor zorgen dat een man zich angstig voelt over seks.

Ontstane vroegtijdig klaarkomen kan ook worden veroorzaakt door problemen zoals erectiestoornissen. Dit kan komen door de noodzaak van intense stimulatie om een ​​erectie te krijgen en te behouden of door angst voor het erectieprobleem.