• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Betaalmethodes
Levering
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Wat zijn de redenen achter erectiestoornissen?

De meeste mannen zijn er bang voor om over te praten, een erectiestoornis. We hebben het over erectiestoornissen wanneer een man niet in staat is om een erectie te krijgen en of te behouden . Dit maakt seksuele activiteit met penetratie onmogelijk. Wanneer we het hierover hebben moeten we er rekening mee houden dat het geen alleenstaand probleem is of een ziekte, maar een symptoom van een ander probleem. Dit probleem kan fysiek of psychologisch zijn of een combinatie van beide. We zien zelfs al een erectiepil Kruidvat liggen dus het is een bespreekbaar probleem aan het worden. Wat moet je als man of partner weten?

Hoe vaak komt een erectiestoornis voor?

Erectiestoornissen komen vaak voor en komen vaker voor naarmate mannen ouder worden. Uit een onderzoek bleek dat minstens één op de vijf mannen ouder dan veertig jaar erectieproblemen heeft en dat ongeveer één op de tien mannen geen erectie kan krijgen . Naarmate mensen ouder worden neemt de kans op erectieproblemen toe.Wat gebeurt er tijdens een erectie

De meeste mannen staan er niet echt bij stil, maar een erectie krijgen is een ingewikkeld proces. Er zijn twee buisjes met sponsachtig weefsel die over de lengte van de penis lopen. Een taaie vezelige, gedeeltelijk elastische buitenmantel omgeeft dit sponsachtige materiaal.

Wanneer deze gestimuleerd word door de zenuwen positioneert het sponsachtige weefsel zich zodanig dat er meer bloed in de penis kan worden opgeslagen. De aderen die door de buitenmantel van de penis lopen, worden vervolgens samengedrukt waardoor het bloed de penis niet verlaat. Aangezien het bloed niet meer kan ontsnappen vult de penis zich met bloed en strekt zich uit in de buitenste omhulling, waardoor een erectie ontstaat.

Gerelateerd artikel: Generieke Viagra (Sildenafil) pil Kopen zonder recept online bij drogist Kruidvat.

In zowel het sponsachtige weefsel als de bloedvaten reageren spiercellen op chemicaliën in het lichaam; sommigen maken een erectie en sommige maken de penis slap (zacht). De hoeveelheid van deze chemicaliën bepaalt of de penis hard of zacht is.

Waarom hebben mannen last van een erectiestoornis?

Er zijn veel uiteenlopende redenen dat een man last kan hebben dan een erectiestoornis. Dit zijn een aantal van de meest voorkomende:

Fysieke oorzaken van een erectiestoornis

De meest voorkomende fysieke oorzaken van erectiestoornissen zijn gerelateerd aan de bloedsomloop en bloeddruk. Hartziekten, atherosclerose, en te hoog cholesterolgehalte en hoge bloeddruk kunnen allemaal invloed hebben op de hoeveelheid bloed die naar de penis stroomt. Diabetes draagt bij aan een erectiestoornis door de zenuwen en bloedvaten te beschadigen.

Obesitas en metabool syndroom kunnen veranderingen in bloeddruk, lichaamssamenstelling en cholesterol veroorzaken die kunnen leiden tot een erectiestoornis. Andere aandoeningen die kunnen bijdragen aan erectiestoornissen zijn onder andere Parkinson, multiple sclerose, de ziekte van Peyronie, slaapstoornissen, alcoholisme en drugsmisbruik. Ook het innemen van bepaalde medicijnen kan ook het risico op een erectiestoornis verhogen.

Psychische oorzaken van een erectiestoornis

Tussen 10% en 20% van de erectiestoornis gevallen heeft een psychologische oorzaak. Omdat fysieke opwinding in de hersenen begint kunnen psychologische problemen een belangrijke factor zijn bij erectiestoornissen. Geestelijke gezondheidsproblemen zoals depressie of angst kunnen een negatieve invloed hebben op ons libido, waardoor het voor een man moeilijker wordt om opgewonden te raken.

Stress kan ook een belangrijke factor zijn omdat het een storende factor kan zijn in de signalen die door onze hersenen worden verzonden zodat extra bloed naar de penis kan stromen. In veel gevallen ontwikkelen psychologische problemen zich tot faalangst, wat er uiteindelijk inderdaad voor zorgt dat de man minder goed of juist helemaal niet kan presteren.

Gerelateerd artikel: De beste Levitra pillen kopen zonder recept en voor de laagste prijs

Hoewel het soms moeilijk kan zijn om de specifieke oorzaak van een erectiestoornis vast te stellen is het altijd de moeite waard. Onbehandeld, kan een erectiestoornis bijdragen aan verergering van stress en angst, evenals een laag zelfbeeld, relatieproblemen en impotentie. Gelukkig is het tegenwoordig gemakkelijker om iets aan deze problemen te doen.

Wat kun je er aan?

Als blijkt dat je last hebt van een fysieke erectiestoornis dan zouden erectiestoornissen pillen kunnen helpen. Deze erectie medicijnen kunnen je helpen om toch iets meer bloed naar de penis te krijgen. Op dat moment maak je als het ware de weg vrij voor een betere erectie. Ga je deze erectiemiddelen bestellen ? Dan moet je er wel zeker van zijn dat je dit doet op een goede, veilige website.