• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Betaalmethodes
Levering
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Meerdere orgasmes bij vrouwen: vaginaal, clitoraal, ejaculatie, g spot

Hoe werkt het orgasme voor een vrouw

Voor vele mannen is het vaginale orgasme een mysterie. Hoe functioneert dit fenomeen en op welke manier kan jij het vrouwelijke geslacht optimaal bevredigen? Hieronder worden deze kwesties ontleedt, geanalyseerd en besproken.

Wat is een orgasme eigenlijk?

Een orgasme is een climax van seksuele handelingen, vaak masturbatie of geslachtsgemeenschap. Er ontstaat een ontlading van seksualiteit door middel van intensieve stimulatie van de geslachtsorganen. Dit mondt zich uit in een intens moment waarin iemand klaarkomt, de spanning wordt uit het lichaam gegooid als het ware.Het interessante aan een vaginaal orgasme

In de seksuologie bestaan er 2 opvattingen over het vrouwelijke orgasme. Het clitorale en vaginale orgasme. Een clitoraal orgasme is gebaseerd op de clitoris, de bovenste hoek van de vagina waar de schaamlippen zichzelf ontmoeten. De lippen worden bedekt via een huidplooi die gestimuleerd kan worden. Stimulering resulteert in een kleine zwelling van de clitoris. Een orgasme ontstaat door een intensieve en constante stimulans die resulteert in een overspanning van de spier. Het hoogtepunt voltooid zich in meerdere samentrekkingen in de vagina.

Gerelateerd artikel: Waar te koop is Lovegra, en wat is de werking van deze Viagra voor vrouwen?

De minder bekendere vorm is het vaginale orgasme. Veel vrouwen hebben deze vorm immers nog nimmer meegemaakt. Desalniettemin is een orgasme bij de vagina mogelijk .Echter komt dit nauwelijks voor doordat de zenuwuiteinden in de schaamspleet niet correct hiervoor zijn gepositioneerd. Penetratie als uitsluitende manier voor een orgasme is derhalve erg lastig te bewerkstelligen.

Bestaat er ook vrouwelijke ejaculatie

Dit fenomeen manifesteert zich zeer zelden, maar het is gegarandeerd uitvoerbaar om als vrouw te ejaculeren. Dit wordt klaargespeeld door de zogenaamde G-spot te stimuleren. Het aanwakkeren van dit lichaamsdeel zal langzaamaan een vrouwelijke ejaculatie realiseren. Let wel op: Oefening baart kunst, aangezien vrouwelijke ejaculatie zich niet onmiddellijk toont, herhaaldelijke stimulatie van de G-spot is hiervoor nodig.

Een orgasme via de G spot

De G-spot is een erogene zone die plaatsvindt in de vagina. Het is een stukje weefsel dat circa 4 a 5 centimeter diep zit. Wanneer deze gestimuleerd wordt zal dit weefsel zich ophopen met vocht en kan hierdoor een vrouwelijke ejaculatie veroorzaken.

Een orgasme van de G plek wordt betracht door een samenwerkingsverband van de G plek de clitoris en de urineleider. Door deze organen een adequate stimulans te geven, kan een levendig en vurig orgasme plaatsvinden.

Kunnen vrouwen meerdere orgasmes bereiken?

Mannen hebben een zogenaamde hersteltijd na een orgasme. Vrouwen ondervinden dit niet waardoor herhaaldelijke orgasmes realiseerbaar is. Dit komt omdat een vrouwelijk orgasme zich afhandelt door de baarmoeder, bekkenbodemspieren en de anus aan te spannen. Deze organen vereisen geen extra herstel. Een orgasme is wel lastiger te bereiken voor vrouwen, doordat een uitzonderlijke stimulatie van de clitoris nodig is om dit te bolwerken.

Er is dus een wisselwerking aan de gang. Een vrouw verkrijgt moeizamer een orgasme maar kan deze gemakkelijker meerdere keren in een korte periode klaarspelen.