• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Betaalmethodes
Levering
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Kromme penis - Wat is de ziekte van Peyronie: symptomen en behandeling

Een kromme penis wat betekent dat?

Een piemel heeft een natuurlijke kromming tijdens een erectie. Desalniettemin kan er bijwijlen sprake zijn van een uiterste kromming. Dit fenomeen staat bekend als een genetische aandoening.

Kromheid: De ziekte van Peyronie

Dit verschijnsel wordt omschreven als de ziekte van Peyronie, vernoemd naar de koninklijke arts de Franse koning Lodewijk XIV, wiens ontdekking in 1743 dit syndroom definieerde.De ziekte van Peyronie ontspringt zich op een latere leeftijd. Dit geschiedt zich dikwerf van het 40ste levensjaar tot de 70ste. Het is niet mogelijk om deze ziekte te verhinderen aangezien deze erfelijk is. 

Gerelateerd artikel: Online generiek Cialis bestellen zonder recept in 5mg, 10mg en 20mg

Het oplopen van deze ziekte is geheel incidenteel en gebaseerd op je ouders.

De gangbare symptomen van de ziekte van Peyronie

De ziekte van Peyronie tast de verarding in het elastische weefsel, dat zich bevindt rond zwellichamen, aan door een extra aanmaak van littekenweefsel. Hierdoor kan een erectie niet normaal uitzetten wat de nodige moeilijkheden kan veroorzaken.

Ten eerste kan dit funeste pijn aanstichten bij de patiënt. Deze pijn verschilt van last tijdens het urineren tot catastrofale moeite om een erectie te behouden.

Erectiestoornissen zijn tevens een manifestatie van de ziekte. Geslachtsgemeenschap wordt zwaar vermoeilijkt door de graden van de kromming. Dit kan zelfs tot gevolg hebben dat seks geheel onmogelijk wordt.

Een kromme lul: statistieken

Een kromme lul kan worden herkend aan deze indicatoren.

  • Een toenemende kromstand bij erecties. Wanneer de harde lullen abnormaal gekromd raken kan dit aantonen dat u lijdt aan de ziekte van peyronie.
  • Algehele pijn bij de penis of zelfs pijnlijke erecties. Gepaard met de kromstand is een lichte tot extreme pijn bij de piemel. Gebruikelijk voor mannen met de ziekte is een pijnlijke erectie tussen de 30 en 50 procent.

Een nieuwe behandeling van de ziekte van peyronie

Een prille gebeurtenis in de medische wereld heeft een nieuwe behandeling ontdekt voor het syndroom. Een injectietherapie met bepaalde medicijnen. 

Gerelateerd artikel: De goedkoopste Kamagra en oral jelly kopen en advies over het bestellen

Hierbij gebruiken gekwalificeerde doktoren injecties van gecertificeerde medicijnen om de symptomen van Peyronie tegen te gaan. De juiste medicate verschilt per patient en hierdoor zult u moeten onderzoeken welke aaneensluit bij uw levensstijl.

Is de ziekte van Peyronie te genezen

Ondanks het voorgenoemde stuk is het genezen van de ziekte een vraagstuk voor de medische wereld. Er bestaat nog behoorlijk weinig kennis over deze ziekte wat leidt tot een karig aantal geneesmiddelen. Wees dus kritisch op zogenaamde wondermiddelen en identificeer wat het beste voor u werkt.

De pijn is zeker te verlichten in combinatie met goede medicijnen, maar een algehele eliminatie van de ziekte is een enigma voor medici. Desondanks kunt u extensief onderzoek te doen om uw symptomen eventueel te verhelpen of te verzachten.

Uw persoonlijke medische professional kan u hierbij van dienst zijn, of check een apotheek om de adequate middelen in huis te slaan voor de strijd tegen de ziekte.