• WELKOM AANBOD
  • TOT 30% BONUSPILLEN
  • VOOR ALLE BESTELLINGEN
Betaalmethodes
Levering
Ondersteuning Ondersteuning
Werkuren 09:00 - 17:00
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:

Retourneren en terugbetalingen

Bij apotheek24h.com doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten zo gemakkelijk en probleemloos kunnen bestellen. Als u niet tevreden bent met uw bestelling om welke reden dan ook, dan is dat voor ons iets om serieus te nemen. Omdat we het echter om geneesmiddelen hebben is het niet altijd mogelijk om iets te retourneren. 

De richtlijnen

Het is juridisch niet toegestaan om geneesmiddelen terug te nemen op het moment dat ze een apotheek hebben verlaat. De reden erachter is om er voor te zorgen dat de strenge farmaceutische richtlijnen ook daadwerkelijk worden nagevolgd. Dit zorgt ervoor dat de klant (u in dit geval) altijd de hoogst mogelijke kwaliteit ontvangt en dat er geen problemen optreden met eventuele problemen. 

Omdat deze farmaceutische richtlijnen zo streng zijn is het dus ook niet mogelijk om er zeker van te zijn dat u in lijn met deze farmaceutische richtlijnen hebt opgetreden. Dat is de reden dat het niet mogelijk is om een product op voorschrift te retourneren. Daarom accepteren we enkel geneesmiddelen zodat ze op een veilige manier kunnen worden verwerkt en vernietigd. Dit wordt intern bij de apotheken zelf gedaan zodat er geen enkel probleem ontstaat voor de samenleving. 

Omdat we deze producten dan ook niet opnieuw kunnen gebruiken is het voor apotheek24h.com ook niet mogelijk om terugbetalingen aan te vragen. De enige uitzondering is wanneer apotheek24h.com een fout heeft gemaakt bij uw bestelling of wanneer een van onze partner apotheken een fout heeft gemaakt bij uw bestelling. Voor producten die u zonder voorschrift kunt kopen is het mogelijk om binnen 14 dagen uw geld terug te vragen. We vragen u dit zo snel mogelijk te melden bij de klantendienst en uw ordernummer te vermelden.

Uw order annuleren

Het is bij apotheek24h.com mogelijk om uw order te annuleren tot het moment dat de order daadwerkelijk is verwerkt is door de apotheek die uw order heeft ontvangen. Het is dus een aantal dagen na uw bestelling vaak nog mogelijk om uw bestelling te annuleren. Let wel, vaak worden orders vrij snel verwerkt nadat u uw betaling heeft gedaan. Hou daar rekening mee in het geval dat u een bestelling plaatst.

Beschadigde of defecte geneesmiddelen

We doen er bij apotheek24h.com alles aan om ervoor te zorgen dat u altijd geneesmiddelen van de allerhoogste kwaliteit in huis krijgt. Mits uw geneesmiddelen beschadigt zijn wanneer u ze ontvangt dan snappen wij heel erg goed dat u deze niet meer wilt gebruiken. Het is dan belangrijk dat u contact opneemt met onze klantendienst en op die manier een goed product in huis krijgt. 

Zorg ervoor dat de geretourneerde artikelen veilig zijn verpakt om verdere schade te voorkomen dat de originele verpakking altijd bijgesloten is. We raden aan dat geretourneerde artikelen aangetekend worden verzonden. Ga terug naar de apotheek. De apotheekgegevens voor de apotheek staan in de e-mail van 'De apotheek heeft uw bestelling afgehandeld' die u heeft ontvangen. Volledige restituties worden gegeven of u ontvangt nogmaals de eerder aangeboden medicatie, afhankelijk van welke optie u verkiest.

Hoewel we snappen dat dit tegenwoordig voor veel klanten een lastige manier van zakendoen lijkt is het belangrijk om te weten dat deze richtlijnen enkel in het leven zijn geroepen om ervoor te zorgen dat u altijd zeker weet dat u de beste geneesmiddelen ontvangt. Het zou voor ons gemakkelijker zijn om af en toe geneesmiddelen gewoon nog een keer te versturen, maar we weten uit eerder ervaringen van andere klanten dat iets dergelijks gewoon niet verstandig is. Daarom kunt u er bij apotheek24h.com altijd vanuit gaan dat u altijd de allerbeste medicijnen en geneesmiddelen in huis krijgt en dat deze ook 100 procent veilig zijn om te nemen.